Sommar, sång och bloggstart!

Posted · Add Comment

Sommar, sång och bloggstart!
Hej alla sångsugna!

Nu kör jag igång med min blogg om sång och musik som verktyg för att ha ett rikt liv, själsliv, god hälsa/balans samt för konstnärligt uttryck eller ren och skär njutning!

Jag är en sångerska, pianist, kompositör och pedagog som undervisat i sång och piano länge i egen regi och jag har en väldigt djup och bred kunskap som jag älskar att ge vidare till mina elever.

När man undervisar i musik blir undervisningen mer än summan av sina delar. Det blir en djupverkande terapeutisk och personligt utvecklande resa oavsett om man är inställd på den komponenten/inriktningen eller inte.

Det är det som gör sången/musiken så viktig och ibland livsviktig. Jag har mött så många människor med så många olika bakgrunder och livskamper och fått se hur läkande sången är även när man är i en fas av att inte vara nöjd med hur man låter/sjunger. Eftersom man om man tar sig igenom motstånd och problemknutar med envishet blir bättre och bättre så finns det enorma belöningar att hämta. Bara att befria röstproduktionen från onödiga spänningar är en av vinsterna med röstträning. Då blir sången ett redskap för djup avspänning och frigörande av de goda kroppsegna substanserna som behövs för välmående och hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.